Back to All Events

Hiljaisuuden meditaatioretriitti / Maria Saarelainen


hiljaisuuden-meditaatioretriitti-maria-saarelainen-2018.jpg

Tule mukaan kuulemaan hiljaisuus ympärilläsi ja anna viikonlopun aikana sisäiselle hiljaisuudellesi mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Hiljaisuuden meditaatioretriitissä sinulla on aikaa pysähtyä itsesi äärelle. Hiljaisuus ja ohjatut meditaatiot antavat sinulle mahdollisuuden katsoa itseäsi syvemmin, tutkia ja kuunnella ja tulla tietoiseksi omasta, aidosta itsestäsi.

Vietämme koko viikonlopun hiljaisuudessa. Heräät aamulla lempeään meditaatiokellon sointiin. Harjoitussalissa kehosi saa herätä vähitellen Asahi-harjoituksella ennen ensimmäistä aamumeditaatiota. Aamu jatkuu hiljaisuudessa terveellisellä aamiaisella. Pääset meditoimaan yhdessä muiden kanssa useita kertoja päivässä. Ohjatun harjoittelun välissä sinulla on hyvin aikaa olla itsesi kanssa kartanon ainutlaatuisessa ja ystävällisyyttä henkivässä ilmapiirissä. Lounaalla ja päivällisellä sinulle on tarjolla kehoa ja mieltä hellivää terveellistä paikanpäällä valmistettua kasvisruokaa. Lauantaina vielä ennen nukkumaan menoa sinulla on mahdollisuus rentoutua hiljaisuuden saunassa.

Ota mukaasi harjoituksia varten oma jooga/jumppa-alusta, peitto ja meditaatiotyyny. Paikanpäällä on sinulle valmiiksi myös meditaatiojakkara, jonka voit halutessasi ostaa itsellesi retriitin jälkeen. Ota mukaasi myös pyyhe, lakanat ja säänmukaiset vaatteet ulkona tehtävää harjoitusta varten.

EARLY BIRD -hinta ennen 31.12.2017 ilmoittautuneille 295 € (sis. alv) Normaalihinta 330 € (sis.alv)
Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, ruokailun ja majoituksen idyllisissä 2-4 hengen huoneissa.

ILMOITTAUDU NYT! (sitova): maria@tunnetaitoakatemia.fi tai 050 570 6603. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro omat tietosi: nimi, puh, osoite ja erityisruokavalio.

Aikataulu: pe 16.3. aloitamme klo 18 päivällisellä ja su 18.3. päätämme retriitin lounaan jälkeen n. klo 14.30

Ohjaaja Maria Saarelainen on mindfulness- ja Asahi Health-ohjaaja sekä Mindful Self-Compassion Teacher Training. Hän on kouluttanut vuosia mindfulness- ja tunnetaitoja hoito-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille. Maria on opiskellut buddhalaisuutta sekä harjoittaa ja käy itse säännöllisesti retriiteissä.

Lämpimästi tervetuloa!