Back to All Events

Vedic Art -maalausretriitti


vedic-art-maalausretriitti-2017.jpg

Tervetuloa maalaamaan hiljaisuuteen, kuunnellen itseä, pysähtyen tähän hetkeen, jossa suorittaminen on poissa ja annamme tilaa luovuudelle. Maalaamme pääasiassa taianomaisessa puutarhassa, jossa kartanon taiteilija Tuidu Tuomisto (1936-2010) ikuisti aikoinaan paikan sadunomaista henkeä.

Opetus perustuu ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Kälmannin kehittämään Vedic Artin 17 taiteen periaatteeseen. Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman ilmaisun ja luovuuden kehittämisestä, kuten myös niille jotka kaipaavat luovuuden lukkojen poistamista, intuition vahvistamista, oman totuuden löytämistä sekä haluavat vahvistaa sisäistä kasvuprosessia taiteen kautta.

Aamuisin Anne vetää vapaaehtoisen liikesarjan kehon energioiden avaamiseksi. Tuomistolla on myös upea mahdollisuus omaan joogaharjoitukseen taikka tanssiin tunnelmallisessa hirsiseinäisessä vinttisalissa.

Majoitus tilavissa 2hlö huoneissa, kasvispainoitteisella ruokavaliolla. (aaminen,lounas,välipalasmoothie, kahvi/tee ja illallinen). Ruokailemme upealla maisematerassilla ja sauna lämpiää tiistai- ja torstai-iltana. Halutessasi voit saunoa muinakin iltoina lämmittäen saunan itse. Maalaamme päivittäin 10-17 satumaisessa puutarhassa ja maalaamista saa jatkaa muulloinkin inspiraation niin viedessä. Uimarannalle on viiden minutin kävelymatka ja polkupyöriäkin on lainattavissa.

Anne on herkkä, intuitiivinen, luova ja lempeä taiteilija ja kouluttaja. Hän johdattaa sinua omaan sisäisyyteesi ja sen tilaan luovien menetelmien avulla, antaen tilaa sinulle. Värien ja muotojen maailmassa on mahdollista päästä kosketuksiin elämän kauneuden ja kerroksellisuuden sekä oman ainutlaatuisen sisäisen maailmasi kanssa. Tekemisen ilo ja nautinto sekä oman itsen rakastamisen lisääminen luomisen kautta kuvaavat Annen ohjaustyötä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Anne Kuntsi p. 0400 787886

kuntsianne@gmail.com

www.annekuntsi.fi

Earlier Event: July 28
Valolla Luominen 
Later Event: August 11
Suomen Nuorkauppakamari