Back to All Events

Valolla Luominen 


valolla-luominen-2017.jpg

Vastaavatko elämäsi ulkoiset puitteet sisäisen olemuksesi tahtoa?

Miten ilmentää elämäänsä positiivinen muutos?

Vain itsesi kautta voit luoda elämääsi uudenlaista voimaa, harmoniaa ja rauhaa. Sitä kautta kaikki, mikä sinulle oikeasti kuuluu, alkaa virrata elämääsi.

Luominen ja ilmentäminen tapahtuu aina ensin omassa sisimmässä, omien tietoisten valintojen seurauksena, ja kun olet valmis, asiat alkavat ilmentyä.

Ryhmässä luominen on voimallista ja vaikuttaa myös koko ihmiskuntaan kollektiivisesti. Kun jokainen ilmentää ryhmässä esimerkiksi oman sydämensä sisäisen rauhan tilaa, energia kohoaa niin voimallisesti, että se synnyttää rauhan värähtelyjä ympäröivään maailmaan.

Luomisen Valo on korkeavärähteistä energiaa, joka virtaa ihmiseen sydämen, pään ja vaistomaisen maaviisauden yhdistyessä omassa energiajärjestelmässä. Valon yhteyteen pääsemiseksi kutsumme valon elämäämme. Yhtenä vaikuttavana menetelmänä avaudumme luonnonsielulle luontomeditaation kautta.

Prosessi avautuu askel askeleelta ja voimme jatkaa osallistujien innostuksen mukaan jatkotapaamisilla ja yhteisillä ryhmämeditaatioilla. Osallistuminen tähän perusjaksoon ei edellytä sitoutumista jatkoon!

Viikonloppuna nautimme rauhallisesta ja kauniista ympäristöstä Tuomiston Kartanolla. Luomme yhdessä muutoksen kuvaa intuitiivisen taiteen keinoin, meditoimme, rentoudumme ja visualisoimme omaa muutoksen prosessia.

Oppaana toimii Intuitiivinen Parantaja ja kouluttaja Anna-Liisa Nuutinen, joka on työskennellyt ammatillisesti Valon ja energioiden parissa 1980-luvun alusta lähtien. Hän käyttää työvälineinä mindfulnessin ja ekspressiivisen taideterapian menetelmiä.

Kurssin hinta on 260,40€ (sis alv. 24%)

Täysihoidon hinta Tuomiston Kartanolla retriitin ajalta on 160€, sis. alv.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 

Anna-Liisa Nuutinen;  info@tuulikannel.fi tai tekstiviestillä 050 322 3930

Earlier Event: July 27
Summer Yoga Retreat in Tuomisto Manor
Later Event: July 31
Vedic Art -maalausretriitti