Uusi elämä -viikonloppu syöpää sairastaville ja omaisille
Dec
1
to Dec 3

Uusi elämä -viikonloppu syöpää sairastaville ja omaisille

uusi-elama-viikonloppu-syopaa-sairastaville-ja-omaisille-2017.jpeg

Uusi Elämä -ohjelmassa jaamme omien paranemiskokemustemme myötä oppimaamme kokemuksellista tietoamme, josta voit poimia sinulle sopivat elementit omalle tai läheisesi paranemisen matkalle. Ohjelman tärkein elementti on inspiroiva ja positiivinen vertaistuki. Syöpä koskettaa myös läheisiä ja siksi myös omaiset voivat osallistua ohjelmaan. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman henkilökohtaisen ja juuri sinun tilannettasi auttavan tuen. Me uskomme, että paraneminen on mahdollista.

Aiemmin mukana olleet ovat sanoneet, että Uusi elämä -ohjelma antoi todella paljon voimaa, tietoa, tärkeää vertaistukea ja toivoa. Palaute on ollut sataprosenttisesti positiivista. Viikonloppu on täydellinen paketti voimaantua, saada tietoa ravinnon merkityksestä ja mielen voimasta paranemisessa. Anna itsellesi elämäsi tärkein lahja ja tule viettämään kanssamme ikimuistoinen viikonloppu, jonka tunnelma ja opit kannattelevat sinua pitkälle arjessa.

Viikonlopun aikana saamme rauhoittua terapeuttisen yin-joogan parissa. Karitan joogatunneilla pääset lempeällä tavalla hiljentymään ja kuuntelemaan kehosi kuiskauksia. Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Voit todella eheytyä ja tulla siksi, mitä oikeasti olet. Et tarvitse tähän minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta – tämä hidas ja venyttelevä jooga sopii kaikille.

Tuomiston kartanon ruoka on valmistettu paranemista tukemaan. Ruoka on maittavaa, puhdasta ja mahdollisimman luonnonmukaista.

Kurssin vetäjinä toimivat Karita Aaltonen ja Miia Huitti, sekä mahtavat luennoitsijamme Marja Ruuti & Pequ Nieminen. Tärkein asia on positiivinen vertaistuki.

Voit osallistua ohjelmaan oman jaksamisesi mukaan. Välillä voit levätä huoneessasi, lukea kirjaa tai ottaa jonkin ihana eheyttävän ja rentouttavan hoidon Tuomiston terapeuteilta. Hoidot kannattaa varata
etukäteen suoraan terapeuteilta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.uusielamaohjelma.fi/uusi-elama-viikonloppu-2/

Hinta: 449 euroa sisältäen täysihoidon, majoituksen, vihersmoothiet, saunan molempina iltoina, paljun lauantaina sekä kurssiohjelman.

 

View Event →
Jumalatarkoulu 4/7 - Vapautunut Nainen -retriitti
Nov
24
to Nov 26

Jumalatarkoulu 4/7 - Vapautunut Nainen -retriitti

jumalatarkoulu-47-vapautunut-nainen-retriitti-2017.jpeg

Jumalatarkoulu koostuu seitsemästä retriitistä, joissa otamme askelia siihen, että sinusta kuoriutuu oman elämäsi Jumalatar. Löydät vahvat juuresi Äiti maahan, jotka tukevat sinua elämän tuulissa omassa arjessasi ja antavat sinulle elinvoimaa, jolla uudistat elämääsi sekä ravitset kehoasi. Löydät uudenlaista elinvoimaa ja yhteyttä kehoosi, seksuaalisuuteesi ja sinun upeaan naiseuteesi.Niin syvälle kuin kykenet juurtumaan Äiti maahan voit kurkottaa myös ylös taivaaseen ja yhdistyä korkeimpaan itseesi. Voit saada kosketuksen sinun omaan sielunsuunnitelmaasi ja tarkoitukseesi maan päällä.

Ymmärrät, kuka syvimmiltäsi olet ja saat kosketuksen siihen, miten kaikki on jo sinussa. Sinun ei tarvitse etsiä ja jahdata ulkoisia asioita, vaan voit asettua ja antautua omaan elämääsi. Ymmärrät oman menneisyytesi tapahtumia ja elämänkaartasi, omistat ne ja saat niiden sisältämät opit käyttöösi.

Olet valmis päästämään menneisyyden tarinoista irti, antamaan anteeksi ja luomaan tulevaisuuttasi. Uskallat elää vapaasti ja aidosti niin, ettei sinun tarvitse miettiä, mitä muut sinusta ajattelevat, tai vertailla itseäsi ja elämääsi muihin ihmisiin.

Vapautunut Nainen -retriitin teemoja:

  • Opit ymmärtämään oman menneisyytesi tapahtumia ja elämänkaartasi, omistamaan ne ja saamaan niiden sisältämät opit käyttöösi.

  • Olet valmis päästämään menneisyyden tarinoista irti, antamaan anteeksi ja luomaan tulevaisuuttasi.

  • Uskallat elää vapaasti ja aidosti niin, ettei sinun tarvitse miettiä, mitä muut sinusta ajattelevat, tai vertailla itseäsi ja elämääsi muihin ihmisiin.

Jos olet valmis kuoriutumaan oman elämäsi Jumalattareksi, ilmoittaudu mukaan.

Hinta: 349€ (sis. alv) sisältää ohjauksen, majoituksen ja ruoat.

Ilmoittautuminen: http://www.heidilehikoinen.com

View Event →
Matkalla Sisimpään -retriitti / Anna-Maria Sinisalo
Nov
17
to Nov 19

Matkalla Sisimpään -retriitti / Anna-Maria Sinisalo

matkalla-sisimpn-retriitti-anna-maria-sinisalo-2017.jpg

Kutsun sinut mukaan voimaannuttavalle vapautumisen retriittiviikonlopulle satuakin ihmeellisempään Tuomiston Kartanoon marraskuussa. Viikonlopun aikana matkaat kohti sisimpääsi joogan, meditaation ja erilaisten tietoisuusharjoitusten keinoin.

OHJELMA

Päivät pitävät sisällään voimaannuttavia joogaharjoituksia (Hatha ja Yinjooga). Jooga harjoitukset sulautuvat kokonaisuudeksi “Matkalla Sisimpään” -harjoituksien kanssa, joissa yhdistellään joogan, meditaation ja tietoisuuden harjoituksia sekä intuitiivistä kirjoittamista. Viikonlopun vietämme pääsääntöisesti kääntyneenä kohti sisimpäämme ja kuunnellen ihanaa omaa sisäistä maailmaamme ohjatusti hiljaisuudessa.

Lauantaina ja sunnuntaina Iltapäivällä on tiedossa “Matkalla Sisimpään” -workshopit, jotka rakentuvat erilaisten jaettujen tietoisuus harjoitusten kautta. Iltapäivät vietämme yhdessä kokien ja oppien toinen toisiltamme. Perjantaina ja Lauantaina sukellamme päivän päätteeksi vielä hetkeksi itseemme “Matkalla Sisimpään” syvärentoutusharjoituksen kautta yhdessä kehossa resonoivan kristallikulhojen ja koshikellojen äänimaailman kanssa. Lauantaina pääsemme vielä nauttimaan Tuomiston Kartanon upeasta satavuotiaassa puusaunassa. Viikonlopun aikana luomme yhdessä luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Viikonlopun teema on VAPAUTUMINEN • LIBERATE
Pe • PRESENCE • LÄSNÄOLO •
La • LISTEN • KUUNTELE •
Su • INSIDE OUT • SISIN NÄKYVILLE •

Kaikki retriittiläiset saavat lisäksi manuaalin viikonlopun teemoihin liittyen. Sisältää harjoituksia, teoriaa ja "Matkalla eteenpäin" -harjoituksia kurssin jälkeiselle ajalle ♥

ILMOITTAUTUMINEN

Retriitille haetaan mukaan sähköpostitse info@annamaria.fi. Saat paluupostina lisätiedot retriitistä ja ennakkotietolomakkeen. Retriitti toteutuu mikäli 14.10 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 8.

HINTA

Opetus: Earlybird 125€ (voimassa 14.10 asti, norm 155€) maksetaan vahvistuneen ilmoittautumisen yhteydessä
Täysihoito: 180€ (sis 2 yötä, 2xaamiainen/2xlounas/2xillallinen gluteeniton ja maidoton kasvisruoka) tulee maksettavaksi noin kk ennen retriittiä
Yhteensä: 305€ (earlybird, voim 14.10 asti) norm 335€

VALMENTAJA

Anna-Maria Sinisalo on Tietoisuuden Valmentaja, RYT200 jooga- ja meditaatio opettajat sekä MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) valmentaja. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä henkisen hyvinvoinnin välineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.

Lisätiedot: www.annamaria.fi ja www.pienihiljaisuus.fi
https://www.facebook.com/annamariamatkallasisimpaan

Peruutus- ja muut ehdot: http://www.annamaria.fi/peruutus-ja-muut-ehdot/
Retriitti toteutuu mikäli 14.10 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 8.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

View Event →
Parisuhdeviikonloppu / Tara Lange
Nov
10
to Nov 12

Parisuhdeviikonloppu / Tara Lange

parisuhdeviikonloppu-tara-lange-2017.jpg

PÄIVITYS 13.9: RETRIITTI ON TÄYNNÄ! YLELLINEN IRTIOTTO ARJESTA PARISUHDETTA VAHVISTAMAAN - retriitti viidelle pariskunnalle Tuomiston kartanossa täysihoidolla. Tämä on retriitti pariskunnille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä ja yhteyttä toisiaan kohtaan.

Onko kipinänne ja ilonne kadonnut lapsiperheen sukkapyykkien alle? Muistatteko enää miltä tuntuu olla niin ihastunut toiseen, että ne samaiset sukat pyörivät jaloissa? Kosketteletteko vielä toisianne? Tiedättekö mitä toisillenne kuuluu? Onko parisuhteenne täynnä ristiriitoja? Ettekö vain tunnu puhuvan samaa kieltä toistenne kanssa? Olette kuin eri maailmoista? Vaikka jankkaatte ja jankkaatte niin silti ette ymmärrä? Pitäisikö asialle tehdä jotain?

Arjesta ei aina löydy sopivaa hetkeä toisen avoimeen kuunteluun ja parisuhteen ylläpitoon. Mistä sitä edes aloittaisi? Tämän retriitin aikana teillä on aikaa vain toisillenne ja tukenanne on inspiroiva ja hauska ohjelma, joka on tarkoin suunniteltu vahvistamaan parisuhteenne perustavia tekijöitä.

Tunteiden tikapuu on helppo ja oivaltava työkalu parisuhteessa käytettäväksi. Sen kautta voi löytää tasapainon, joka on hyväksyvä ja salliva ja antaa molemmille luvan olla rehellinen ja tunteva. Tikapuiden avulla opitte sanoittamaan oloanne ja tunnistamaan tunteitanne ilman tuntikausia kestäviä turhauttavia keskusteluja.

Kun ymmärrätte, miksi toinen käyttäytyy miten käyttäytyy, on helpompi hyväksyä hänen tapansa toimia. Osaatte tasapainoittaa toistenne tunteita ja auttaa toisianne, sen sijaan että ärsyynnytte ja syytätte toisianne. Tikapuiden avulla parisuhteessa tuntuu taas olevan järkeä! Perhe-elämä rauhoittuu ja energia kotona on kevyempää ja iloisempaa.

Retriitin vetäjä olen minä, Tara Lange. Olen kirjailija ja luennoitsija. Parisuhteissani kaikki virheet tehnyt ja eronnut, oppiläksyni oppinut ja nykyään onnellisesti naimisissa oleva suurperheen äiti. Entisessä elämässäni olin catering- , ravintola- ja hotellipäällikkö, joten tiedän miten upea ja unohtumaton viikonloppu järjestetään.Tuomiston kartanolla se sujuu kuin tanssi!

https://www.taralange.fi/

Retriitti aloitetaan perjantaina tutustumalla toisiimme. Nautimme herkullisen illallisen, jonka jälkeen on sauna ja palju. Lauantaina on Tikapuut rakkauteen- workshop sekä yhdessä ohjattuja hauskoja ja koskettavia harjoituksia, jotka lisäävät hyväksyntää, ymmärrystä ja rakkautta parisuhteeseen. Ohjelma on väljää ja pääpaino on yhdessäololla, rentoutumisella ja herkullisilla aterioilla. Sunnuntaina saa nukkua myöhään ja brunssia nautitaan klo 10-11.30. Retriitti päättyy rakkaudelliseen seremoniaan.

Lupaan etten lässytä herkkiä korulauseita rakkaudesta vaan tarjoan aitoja ja rehellisiä kokemuksiani ja osaamistani avuksenne iloisempaan ja rikkaampaan yhteiseen arkeen. Olen tunnettu brittihuumoristani ja rempseästä tavasta puhua - standup koomikoksikin ollaan haukuttu. Vaikka puhutaan tunteista, voi niistäkin puhua maanläheisesti ja ymmärrettävästi - nehän ovat elämämme suola.

Hauska ja tunteellinen viikonloppu sopii parhaiten siis pariskunnille, jotka haluavat ylläpitää rakkautta ja yhteyttä, mutta ei ehkä sellaisille, joilla on kovin tulehtuneet välit ja eropaperit tulostettuna.

PAIKKA: Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

http://www.tuomistonkartano.fi/

KULKUYHTEYDET: Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

MAJOITUS: Huoneet ja parivuoteet ovat persoonallisia ja boheemeja. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

TÄYSIHOITO: Retriitin hintaan kuuluu perjantain illallinen, lauantain aamupala, lounas sekä illallinen ja sunnuntain brunssi. Tuomistolla aina tuoretta, herkullista ja ravintorikasta ruokaa. Suosimme kasvisruokaa ja käytämme mahdollisimman paljon luomua, oman puutarhan aineksia ja lähiruokaa. Tarjolla on myös naposteltavaa ja herkkuja.

MUUTA: Sauna ja palju ovat käytössämme perjantai- ja lauantai-iltana.

HINTA: 850€ per pariskunta sis. alv. majoituksen, täysihoidon, ohjelman ja materiaalit. Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä, jolloin ilmoittautumismaksu 200€ varmistaa paikkanne, ja loppusumma 650€ ennen retriittiin saapumista.

VARAA PAIKKASI: retriitti on täynnä!

View Event →
Yin Yoga Magic: Full Moon Special
Nov
5
4:00 PM16:00

Yin Yoga Magic: Full Moon Special

2017:11:yin-yoga-magic-full-moon-special.jpg

Täysikuu on taianomaista aikaa. Silloin on aika nauttia kaikesta siitä, mikä uudenkuun aikaan on alkanut kasvaa – ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele. Silloin on myös täydellinen hetki pysähtyä ja rentoutua pitkän yin-joogaharjoituksen parissa.

Seuraava Yin Yoga Magic pidetään täydenkuun tunnelmissa su 5.11., loppupäivän hämärässä klo 16-19. Paikkana on hurmaava Tuomiston Kartano Karkussa (noin 40 min Tampereelta – ja kannattaa tulla vaikka kauempaakin!). Upeiden hirsiseinien syleilyssä ja maaseudun rauhassa harjoitukseen tulee ainutlaatuinen tunnelmansa ❤️

Et tarvitse aiempaa kokemusta yinjoogasta – riittää että haluat tulla mukaan kokemaan jotakin erityistä. Ota mukaan muistikirja ja kynä, niin pääset harjoituksen lomassa kirjoittamaan ylös sisältäsi nousevia oivalluksia ja vastauksia.

Illan pimentyessä teemme myös irtipäästämisseremonian, joka vahvistaa jokaisen omaa sisäistä matkaa. Harjoituksen jälkeen saa jäädä juomaan kupillisen teetä – viivytään vielä hetki sunnuntai-illan ihanassa rauhassa.

Harjoituksen ohjaa Katri Syvärinen (henkisen hyvinvoinnin valmentaja, RYT500h-joogaohjaaja). Katri osaa luoda harjoitukseen hyväksyvän tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

HINTA: 35 e (sis. alv. 10 %)

Ilmoittautuminen:
Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu Holvi-verkkokaupan kautta (linkki kohdassa "Etsi lippuja"). Ilmoittautumiset ovat sitovia, rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Esteen sattuessa voi myös hankkia tilalleen toisen osallistujan.

Paikkoja on rajattu määrä. Tapahtuma toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 27.10. mennessä vähintään kymmenen. Senkin jälkeen otetaan ilmoittautumisia vastaan, mikäli paikkoja riittää ja tapahtuma on toteutumassa. Tule mukaan nauttimaan!

View Event →
Martaana olemista - retriitti näkyvän ja näkymättömän rajapinnalla / Lauri Siirala
Nov
3
to Nov 5

Martaana olemista - retriitti näkyvän ja näkymättömän rajapinnalla / Lauri Siirala

martaana-olemista-retriitti-nakyvan-ja-nakymattoman-rajapinnalla-lauri-siirala-2017.jpg

Martaana oleminen on vanhan kansan ikivanhaa viisautta näkyvän ja näkymättömän maailman välisestä yhteydestä.

Elämä on suuri mysteerio ja sopeutumisharjoitus. Se on ihmeellinen mahdollisuus tulla tietoiseksi olennoksi täällä maaplaneetalla ja omilla tiluksillani, siellä missä hetki hetkeltä ilmenen maan päällä, yhdestä muodosta toiseen, kuitenkin säilyen olennaisesti näkymättömänä, koskemattomana. Tämä mysteerio on irrationaalinen ja looginen samanaikaisesti. Tämä yhteys on elävän elämän alkemiaa, ja tätä yhteyttä herätämme henkiin retriittimme ajan.

Kalvo näkyvän ja näkymättömän välillä on ohuempi näillä leveysasteilla, kun sadonkorjuun jälkeinen luonto vetäytyy lepotilaan, syvälle omiin juuriinsa, olemaan martaana. Me voimme tehdä saman mitä luonto viisaudessaan tekee.

Kaikki lähtee elävän läsnäolon harjoittamisesta nykyhetkessä, yhteydessä suureen tuntemattomaan; siihen johonkin, jota syvimmiltäni kaipaan ja joka on sisälläni, eli rakkauteeni. Tervetuloa!

Retriitti alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Voit halutessasi saapua Tuomiston kartanolle jo perjantai-iltana.

HINNAT:

Retriitin osuus Tmi Dharmenille: ALENNETTU HINTA €110€ ennen 1.10. ilmoittautuville, sen jälkeen 135€. Vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla retriitin osuuden varausmaksuna. Tarvittaessa voit maksaa sen myös kahdessa erässä.

Majoituksen ja ruokailun osuus maksetaan Tuomiston kartanolle viikkoa ennen retriittiä. Hintavaihtoehdot:

1. Täysihoito lauantaista sunnuntaihin Tuomiston kartanolla 115€. Majoitus 4h-huoneessa tai 2h-huonessa (1 kpl, ensisijaisesti pariskunnalle) sisältäen myös pe-iltaruuan. Majoitustilat talviaikana 14:lle osallistujalle. Omat lakanat ja pyyhkeet mielellään mukaan, tai lakanavuokra 10€/peti.

Jos nautit arktisen viileässä nukkumisesta ja sinulla on lämmin makuupussi, saatat uskaltautua nukkumaan myös luhtiaitassa. Tällöin maksat vain pelkistä aterioista eli pe-su 80€ tai la-su 65€.

2. Täysihoito perjantai-illasta sunnuntaihin Tuomiston kartanolla 180€.

3. Jos et majoitu Tuomistolla, niin la-su pelkät ruokailut 65€.

4. Jos kaipaat 1h-huonetta tai esim. pariskunnat omaa privaattia tilaa, muita majoitusvaihtoehtoja on noin 10-15 minuutin ajomatkan päässä Sastamalassa http://www.liekoranta.fi/majatalo sekä Ellivuoressa http://www.ellivuoriresort.fi/majoitus

Molemmissa majoituksen hinta alk. 70€/yö. Majoitus varataan suoraan ko. paikasta. Tällöin pelkkien ruokailujen osuus Tuomistolla (pe-su 80€ tai la-su 65€). Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen.

Lisätietoja Lauri Siiralan verkkosivuilla: https://laurisiirala.fi

View Event →
Jumalatarkoulu 3/7 - Vetovoimainen Nainen -retriitti
Oct
27
to Oct 29

Jumalatarkoulu 3/7 - Vetovoimainen Nainen -retriitti

jumalatarkoulu-37-vetovoimainen-nainen-retriitti-2017.jpg

Tervetuloa tunnelmallisessa Tuomiston Kartanossa pidettävään Vetovoimainen Nainen -retriittiin. Antautumalla ja löytämällä vetovoimaisen naiseuden olemukseen, elämäsi alkaa muuttua raatamisesta levolliseksi luomiseksi, jossa asiat tapahtuvat melkein kuin itsestään ainaisen puskemisen sijaan.

Kun tulet retriitille, tulet ymmärtämään oman ja naiseutesi syvän arvon, sen sijaan, että määrittäisit itseäsi ulkopuolelta. Kun ymmärrät todellisen arvosi, voit alkaa vetää puoleesi sinua kannustavia ihmisiä ja luoda arvoistasi elämää.

Tähän tarvitaan oman elinvoimasi herättelyä, kunnioittamista, tuntemista ja sitä, että ymmärrät kehosi naiseuden temppelinä sekä eheytät niihin liittyviä haavoja turvallisessa naisryhmässä. Retriitillä opit herättelemään ja nostamaan seksuaalienergiaasi sekä ymmärrät miten voit muuntaa sitä korkeampaan muotoon.

Retriitillä:

  • Herättelet omaa viehätysvoimaasi, sensuellisuuttasi ja aistillisuutta sinua avaavissa harjoituksissa.

  • Ymmärrät feminiini- ja maskuliinienergioiden eroja ja pääset tutkimaan miten ne ilmentyvät sinussa ja ihmissuhteissasi.

  • Opit arvostamaan omaa seksuaalisuuttasi ja kehoasi naiseuden temppelinä sekä eheytät niihin liittyviä haavoja.

  • Ymmärrät seksuaalisuuden pyhyyden ja tärkeyden sekä miten merkittävä asia se on arjessa jaksamiseen. Ymmärrät myös miten tärkeää se on onnellisuuden ja ilon lähteenä.

  • Pääset tutkimaan mitä sinä naisena tarvitset, kaipaat, haluat ja janoat.

Ilmoittautuminen: http://www.heidilehikoinen.com

Hinta: 349€ (sis. alv) sisältää ohjauksen, majoituksen ja ruoat. Hintaan sisältyy ohjauksen lisäksi majoitus sekä ruokailut.

Retriitillä on enää muutama paikka jäljellä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen suljetaan välittömästi paikkojen täyttymisen jälkeen.

View Event →
Villi Nainen -retriitti
Sep
8
to Sep 10

Villi Nainen -retriitti

Nainen, haluatko päästä maistamaan todellista elinvoimaasi, jossa koet joka solullasi olevasi elossa, sykkivänä, intohimoisena täynnä rakkaudellista voimaa…

... jota ei pysty sammuttamaan edes koleat syysaamut, kiireet töissä eikä muut elämäsi tuulet ja myrskyt!

Jos siis haluat olla elossa ja uskaltaa elää niin kuin sydämesi ohjaa, tule etsimään sisältäsi löytyvää villinaistasi kauniiseen Tuomiston kartanoon upean luonnon keskelle!

Ainutlaatuisella, voimakkaalla ja turvallisella Villi Nainen retriitillä:

- Pääset kosketuksiin villin ja vaistomaisen puolesi kanssa, joka antaa sinulle voimaa ja rohkeutta tehdä elämässäsi haluamiasi asioita.
- Ymmärrät, miten elinvoimasi on yhteydessä seksuaalienergiaasi ja tunnet sen virtaavan kehossasi tuoden uutta luovaa energiaa ja intohimoa elämääsi.
- Tutkit valheellisia käsityksiä ja uskomuksia, jotka ovat sinun ja sykkivän, elämänmakuisen elämän välillä.
- Pääset kokemaan uudenlaista kosketusta siihen kuka todellisuudessa olet.
- Opit, kuinka tärkeää naisena on yhteytesi Äiti maahan ja luonnon elementteihin ja miten ne tukevat sinua arjessasi.

Villi Nainen -retriitti:

Alkaa: pe 08.09.2017 klo 14:00
Päättyy: su 10.09.2017 klo 16:00
Paikka: Tuomiston Kartano: Riippiläntie 32, 38100 Karkku
Hinta: 349 € (sisältää ohjauksen, majoituksen sekä ruoan)

ILMOITTAUDU: heidi@heidilehikoinen.com

Vain muutama paikka jäljellä, joten toimi nopeasti!

AIKATAULU: TUOMISTON KARTANO 8.–10.9.2017

PERJANTAI
14.00–14.30 Tervetulokahvit ja lempeää tutustumista
14.30–15.30 Matka kohti Naisen ikiaikaista viisautta alkaa alkupiirissä
15.30–17.30 Tutkimusmatka villinaiseen
17.30–18.30 Herkullinen illallinen
18.30–20.00 Kehollisesti avaavia, vapauttavia ja rentouttavia harjoituksia

LAUANTAI
08.00–08.45 Aamuharjoitus
08.45–09.45 Nautinnollinen aamupala
10.00–12.30 Villinaisen merkitys ja tarpeellisuus arjessa
12.30–14.00 Äiti Maan runsaudesta nauttiminen lounaalla sekä hetki sinulle omassa rauhassa
14.00–16.00 Villi Nainen -harjoituksia
16.00–16.15 Tauko
16.15–17.45 Villi Nainen -harjoituksia
17.45–19.00 Herkullinen illallinen
19.00–21.00 Lempeät löylyt & kylpytynnyrin kikatukset

SUNNUNTAI
08.00–08.45 Aamuharjoitus
08.45–09.45 Nautinnollinen aamupala
10.00–12.30 Luonnon elementit ja Äiti Maa, sekä niiden merkitys elämässämme
12.30–14 Äiti Maan runsaudesta nauttiminen lounaalla sekä hetki sinulle omassa rauhassa
14–16.00 Loppupiiri ja retriitin päätös

Rakkaudella,
Heidi

View Event →
Pyhä Naiseus – Pyhä Viisaus retriitti
Sep
1
to Sep 3

Pyhä Naiseus – Pyhä Viisaus retriitti

pyha-naiseus-pyha-viisaus-retriitti-2017.jpg

Muinaisina aikoina palvottiin Jumalatarta, Suurta Äitiä. Elämme nyt ihmiskunnan historiassa hyvin merkittävää aikaa, muutosten aikaa, jolloin feminiinisyys nostaa päätään tasapainoisella, lempeällä ja ravitsevalla tavalla. Tähän muutokseen tarvitsemme juuri naisen alkuperäistä  hedelmällistä voimaa ja viisautta. Siirrymme synteesiin jossa kollektiivisesti muunnamme kuluneen matriarkaalisen ja patriakaalisen aikakauden kohti tasapainoa, korostaen yhteisöllisyyttä, yhteistyötä, huolenpitoa ja kannustusta.

Muinaiset mysteerikoulut opettivat intuitiiviseksi tieteeksi kutsuttuja tantran alkuperäisiä harjoituksia nimenomaan naisille. Niissä ei ollut mitään seksualisoitua vaan naisen luovaa seksuaalienergiaa jalostettiin kohti universaalia viisautta, tietoisuutta. Kaikki, mikä on ollut rajoittunutta, tukahtunutta, tiedostamatonta, pimeää, tuotiin päivänvaloon ja niin nainen saattoi olla vahvassa, puhtaassa yhteydessä sekä maahan että korkeimpaan, ollen tietoinen, itsenäinen, kypsä nainen, jota ulkopuolinen ei voinut hallita, eikä hän myöskään jäänyt oman tunnemaailmansa uhriksi. Näin nainen saattoi rakastaa, arvostaa ja kunnioittaa itseään ja omaa viisauttaan.

Nämä opit eivät sinänsä ole muuttuneet mihinkään. Ne elävät, uinuvat syvällä meidän tietoisuudessa ja on aika herättää niitä uudelleen, yhdistäen muistin tämän päivän tietoisuuteen. Naisen viisaus herää kehotietoisuudesta. Joskus ajattelimme että viisaus elää vanhoissa naisissa mutta se on kaikissa, ja varsinkin uuden ajan tähtilapset kantavat sitä vahvasti mukanaan. Toisaalta voimme verrata tätä 12-chakran uudelleenheräämisen valovoimaiseksi ajaksi niin, että se yhdistyy täysin kehotietoisuuteemme, jolloin viidennen ulottuvuuden eli uuden kultaisen ajan potentiaali herää meissä.

Meidän tulee tulla sinuiksi kehomme ja seksuaalisuutemme kanssa, arvostaen, kunnioittaen ja rakastaen sielumme temppeliä ja niinpä lähestymme asiaa mystisen tiedon, joogisten ja tantristen harjoitusten, hengityksen, musiikin, liikkeen, terveellisen ravinnon, itsensä hellimisen ja aidon vilpittömän kohtaamisen kautta turvallisessa yhteisöllisessä hengessä.

Retriitti toteutetaan aivan ihanasti juuri tälle tilaisuudelle sopivassa Tuomiston kartanossa Sastamalassa. Paikan energia suojelee kauniisti naiseutta, yhteisöllisyyttä, henkistä työtä ja omaa vahvan Sirius-energian, tuoden alkuperäiset mysteerit tietoisuuteemme.

Maksutiedot:

Sininen Hetki ky Tarja Hirvi

FI37 5524 0320 0540 97

Hinta 295€, sisältäen ohjelman ja täysihoidon.

Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä, jolloin ilmoittautumismaksu 100€ varmistaa paikkasi, ja loppusumma 195€ ennen retriittiin saapumista.

Aloitamme retriitin pe 1.9 klo 18.00 ja päätämme sunnuntaina 3.9 klo 15.00. Täysihoito sisältää ohjelman, majoituksen, gluteiinittoman ja maidottoman kasvisruuan, puusaunan Frantsilan hemmotteluhoitotuotteilla, ulkoallas mukaan lukien ja ehdottomasti taiteellisen kultturellin ympäristön. Omat petivaatteet, pyyheliinat ja joogamatot mukaan sekä rentoa helppoa säänmukaista vaatetusta.

Mukaan mahtuu päärakennuksen vierashuoneisiin 16 hlöä, ja lisätilaa saadaan aivan ihanista juuri kunnostetuista aittamajoituksista, joissa lämmitys ja leveät vuoteet.

Ilmoittautumiset viimeistään 20.8 mennessä. Tämä retriitti on ainutlaatuinen ajan hengessä luotu joten varmista paikkasi pikaisesti joko viestillä 050 3305895, tarja.morri@gmail.com tai fb yksityisviestillä.

Ole mukana tällä puhtaan vilpittömällä, autenttisella kohtaamisen hetkellä, muuttamassa omaa ja yhteiskunnallista tietoisuutta kohti pyyteetöntä rakkautta.

Rakkaudesta Elämään,

Tarja

Olen 50-v vahvaa henkistä kasvun tietä kulkeva nainen, kolmen lapsen äiti ja omistautunut universaalille auttamistyölle lasten lennettyä pesästä. Sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin ohjaaja, luennoitsija, refleksologi, energiahoitaja, henkinen tulkki ja kanava ja lopulta autenttinen itseni joka läsnäolollaan tukien ohjaa sinua näkemään kipupisteesi, luoden tilan muutokselle ja avautumaan äärettömyydelle, todelliselle itsellesi.

View Event →
Yin-joogaa Tuomiston kartanolla
Aug
22
to Oct 17

Yin-joogaa Tuomiston kartanolla

yin-joogaa-tuomiston-kartanolla-2017.jpeg

Tule nauttimaan rentouttavasta yin-joogasta Tuomiston kartanolle! Syksyn aikana on luvassa kolme ihanaa yin-iltaa Katri Syvärisen ohjauksessa.

Yin-joogan hitaat, hoitavat venytykset rauhoittavat hermostoa ja avaavat kehoa lempeästi. Harjoitus virtaa rauhallisesti asanasta toiseen ja sopii myös aloitteleville joogeille. Hiljentymisen myötä on tilaisuus kohdata rehellisesti itsensä ja pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle. Samalla kun keho rentoutuu, myös sydän pääsee avautumaan.

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, RYT500h-joogaohjaaja ja kirjailija, jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja elämään sydämen ohjaamaa elämää. Hänen ohjaustyylinsä on empaattinen, rento ja salliva: tunnille saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Ajankohdat:
Ti 22.8. klo 18–19.30
Ti 5.9. klo 18–19.30
Ti 17.10. klo 18–19.30

Hinta: 15 e / kerta

Ilmoittautumiset: info@tuomistonkartano.fi, 0407643112/Tuuli

PS: Su 5.11. klo 16–19 luvassa pidempi Yin Yoga Magic -harjoitus Katrin kanssa täydenkuun teemalla – lisätietoa myöhemmin!

View Event →
Rakkauden ja Runsauden Kaakaoseremonia
Aug
20
5:00 PM17:00

Rakkauden ja Runsauden Kaakaoseremonia

Meillä on ilo ja kunnia aloittaa seremoniakiertueemme Sastamalasta, Tuomiston kartanon avajaispäivän päätteeksi, siunaten kaiken olemassaolevan ja tulevan rakkaudella ja runsaudella.

Sydäntä avaava, pehmeä, lempeä kaakaomme tulee tällä erää Perusta, tuoden mukanaan maan ja alkuperäiskansojen viisauden.
Liitämme mukaan musiikin, mantrat, liikkeen, hengityksen ja yhteisöllisyyttä luovat harjoitteet.

Kaikki viisaus on meissä. Olemme kuin universumi pienoiskoossa. Kaiken tietoisuuden on mahdollista herätä meissä itsessämme. Emme tarvitse mitään ulkopuolelta, vain autenttisen tilan avautua rakkaudelle, turvallisessa ja sydämellisessä ilmapiirissä.

Tämä päivä vie päätökseen myös vallitsevan leijonaportti- sekä auringon että kuunpimennyssyklit. Tulienergiana leijonaenergia polttaa pois kaiken sen mikä ei ole harmoniassa uuden maan todellisuuden kanssa.

Meillä on planetaarisesti mahdollisuus myös yhdessä päästää irti menneestä ja avautua aivan uusille rakkauden ja runsauden aalloille.

Perulainen kaakao huomioiden myös Maya-kulttuurin mukaan uusi vuosi on juuri alussa.

Tule mukaan tälle huikealle matkalle, olet ensikertalainen tai kaakaokonkari, olet sydämestämme tervetullut.

Muistathan mainita jos olet raskaana, sydänsairas tai podet masennusta, mittaamme sinulle pienemmän annoksen tai mahdollisesti voit antautua vain muuten mukaan ryhmän energiaan.

Kokoonnumme klo 17.00 alkaen Tuomiston Kartanon ihanassa miljöössä, Siriuksen energioissa.
Siunaamme illan runsaudella ja rakkaudella joten tuo tullessasi jotain pientä syötävää/juotavaa yhteisölliseen pöytään ja jaamme seremonian päättyessä kaiken yhdessä.
Voit tuoda alttarille myös jonkun kiven, korun tai itsellesi tärkeän tavaran joka pyhitetään samalla.
Seremonia päättyy klo 20.00.

Illan hinta on 45€ ja se maksetaan käteisellä tullessa.
Ilmoittautumiset Tarja 050 3305895, fb-viestillä tai tarja.morri@gmail.com.

Olethan ajoissa paikalla, suljemme ovet klo 17.00.
Toivomme että ilmoittautumismaksut ja alttarilla pyhitettävät olisi toimitettu klo 17.00 mennessä.
Ota mukaasi jumppamatto, viltti, rennot vaatteet ja avoin mieli.

Tuomistolla tavataan❤

-Rakkaudesta Elämään-

Antti&Tarja

View Event →
Vedic Art -maalausretriitti
Jul
31
to Aug 4

Vedic Art -maalausretriitti

vedic-art-maalausretriitti-2017.jpg

Tervetuloa maalaamaan hiljaisuuteen, kuunnellen itseä, pysähtyen tähän hetkeen, jossa suorittaminen on poissa ja annamme tilaa luovuudelle. Maalaamme pääasiassa taianomaisessa puutarhassa, jossa kartanon taiteilija Tuidu Tuomisto (1936-2010) ikuisti aikoinaan paikan sadunomaista henkeä.

Opetus perustuu ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Kälmannin kehittämään Vedic Artin 17 taiteen periaatteeseen. Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman ilmaisun ja luovuuden kehittämisestä, kuten myös niille jotka kaipaavat luovuuden lukkojen poistamista, intuition vahvistamista, oman totuuden löytämistä sekä haluavat vahvistaa sisäistä kasvuprosessia taiteen kautta.

Aamuisin Anne vetää vapaaehtoisen liikesarjan kehon energioiden avaamiseksi. Tuomistolla on myös upea mahdollisuus omaan joogaharjoitukseen taikka tanssiin tunnelmallisessa hirsiseinäisessä vinttisalissa.

Majoitus tilavissa 2hlö huoneissa, kasvispainoitteisella ruokavaliolla. (aaminen,lounas,välipalasmoothie, kahvi/tee ja illallinen). Ruokailemme upealla maisematerassilla ja sauna lämpiää tiistai- ja torstai-iltana. Halutessasi voit saunoa muinakin iltoina lämmittäen saunan itse. Maalaamme päivittäin 10-17 satumaisessa puutarhassa ja maalaamista saa jatkaa muulloinkin inspiraation niin viedessä. Uimarannalle on viiden minutin kävelymatka ja polkupyöriäkin on lainattavissa.

Anne on herkkä, intuitiivinen, luova ja lempeä taiteilija ja kouluttaja. Hän johdattaa sinua omaan sisäisyyteesi ja sen tilaan luovien menetelmien avulla, antaen tilaa sinulle. Värien ja muotojen maailmassa on mahdollista päästä kosketuksiin elämän kauneuden ja kerroksellisuuden sekä oman ainutlaatuisen sisäisen maailmasi kanssa. Tekemisen ilo ja nautinto sekä oman itsen rakastamisen lisääminen luomisen kautta kuvaavat Annen ohjaustyötä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Anne Kuntsi p. 0400 787886

kuntsianne@gmail.com

www.annekuntsi.fi

View Event →
Valolla Luominen 
Jul
28
to Jul 30

Valolla Luominen 

valolla-luominen-2017.jpg

Vastaavatko elämäsi ulkoiset puitteet sisäisen olemuksesi tahtoa?

Miten ilmentää elämäänsä positiivinen muutos?

Vain itsesi kautta voit luoda elämääsi uudenlaista voimaa, harmoniaa ja rauhaa. Sitä kautta kaikki, mikä sinulle oikeasti kuuluu, alkaa virrata elämääsi.

Luominen ja ilmentäminen tapahtuu aina ensin omassa sisimmässä, omien tietoisten valintojen seurauksena, ja kun olet valmis, asiat alkavat ilmentyä.

Ryhmässä luominen on voimallista ja vaikuttaa myös koko ihmiskuntaan kollektiivisesti. Kun jokainen ilmentää ryhmässä esimerkiksi oman sydämensä sisäisen rauhan tilaa, energia kohoaa niin voimallisesti, että se synnyttää rauhan värähtelyjä ympäröivään maailmaan.

Luomisen Valo on korkeavärähteistä energiaa, joka virtaa ihmiseen sydämen, pään ja vaistomaisen maaviisauden yhdistyessä omassa energiajärjestelmässä. Valon yhteyteen pääsemiseksi kutsumme valon elämäämme. Yhtenä vaikuttavana menetelmänä avaudumme luonnonsielulle luontomeditaation kautta.

Prosessi avautuu askel askeleelta ja voimme jatkaa osallistujien innostuksen mukaan jatkotapaamisilla ja yhteisillä ryhmämeditaatioilla. Osallistuminen tähän perusjaksoon ei edellytä sitoutumista jatkoon!

Viikonloppuna nautimme rauhallisesta ja kauniista ympäristöstä Tuomiston Kartanolla. Luomme yhdessä muutoksen kuvaa intuitiivisen taiteen keinoin, meditoimme, rentoudumme ja visualisoimme omaa muutoksen prosessia.

Oppaana toimii Intuitiivinen Parantaja ja kouluttaja Anna-Liisa Nuutinen, joka on työskennellyt ammatillisesti Valon ja energioiden parissa 1980-luvun alusta lähtien. Hän käyttää työvälineinä mindfulnessin ja ekspressiivisen taideterapian menetelmiä.

Kurssin hinta on 260,40€ (sis alv. 24%)

Täysihoidon hinta Tuomiston Kartanolla retriitin ajalta on 160€, sis. alv.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 

Anna-Liisa Nuutinen;  info@tuulikannel.fi tai tekstiviestillä 050 322 3930

View Event →
Summer Yoga Retreat in Tuomisto Manor
Jul
27
to Jul 30

Summer Yoga Retreat in Tuomisto Manor

Lähde mukaan mieltä ja kehoa virkistävään joogaretriittiin Karkkuun, Tuomiston Kartanoon 27.-30.07 2017 - Viikonloppua luotsaavat Saara ja Reelika, kaksi upeaa ja energistä joogaopettajaa!

Tämä pitkä viikonloppu on ensimmäinen yhdessä järjestämämme joogaretriitti Suomessa ja haluamme sen olevan erittäin ainutlaatuinen myös jokaiselle osallistujalle. Kolme yötä luonnon kauniissa Tuomiston Kartanossa on kokemisen arvoinen. Ohjelmaan kuuluu aamuin illoin joogaharjoitukset, mantrojen laulamista ja meditointia, tutustumme Ayurvedaan, syömme erinomaista kasvisruokaa kauden sadosta ja tietysti nautimme kesästä keskellä ihanaa maaseutua saunoen puusaunassa, nauttien paljusta ja järvikin on aivan lähellä, jonne voi pulahtaa kun joogamatolta ennättää. Nämä kaksi naista ovat opettaneet joogaa pitkään omilla mantereillaan ja myös retriiteillään, nyt Sinulla on hieno mahdollisuus tutustua kumpaankin ja kokea monimuotoinen jooga kaikilla mausteilla –Tervetuloa mukaan!-

AIKA: 27.-30.7.2017 (torstai-sunnuntai)

PAIKKA: Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32, 38100 Karkku, Sastamala

HINTA:
495€/person (jaetuissa huoneissa, joissa 2-4 sänkyä)
595€/person Sviitti (kahden hengen huone, joita on saatavilla vain yksi!)

Hintaan sisältyy ohjelma (12 tuntia joogaa, 3-4 tuntia luentoja, ateriat (3 brunssia, 3 päivällistä ja välipalat), saunat kahtena iltana ja majoittuminen.

OHJELMA:

Torstai
12.00-16.00 Saapuminen ja vapaa-aikaa
16.00 Tervetuloa
17.00-19.00 Iltajooga ja meditaatio
19.30 Illallinen

Perjantai
8.00-10.00 Aamujooga
10.00-12.00 Brunssi ja lepotauko
12.00 Kuinka valmistaa ghee ja terveellinen energisoiva juoma sekä tietoa Ayurvedisistä puhdistustekniikoista
14.00-16.00 Välipala, smoothie ja teetä
16.00-18.00 Iltajooga
18.00 Päivällinen
19.00 Sauna ja palju

Lauantai
8-10.00 Aamujooga
10-12.00 Brunssi ja lepotauko
12.00 Mantra ja kirtan workshop
14.00-16.00 Välipala, smoothie ja teetä
16.00-18.00 Iltajooga
18.00 Päivällinen
19.00 Sauna ja palju

Sunnuntai
8-10.00 Aamujooga
10-12.00 Brunssi
12.00 Huoneiden luovutus
13.00 Retriitin päättäminen ja kotiin lähtö

ILMOITTAUTUMINEN ja LISÄTIETOJA:
Saara saara@exhale.fi (Suomeksi)
Reelika reelika.rohtmaa@gmail.com (Eestiksi)

View Event →
Eheä & Ihana Naiseus
Jul
21
to Jul 23

Eheä & Ihana Naiseus

ehea-ihana-naiseus-2017.jpg

Rakas Nainen, tuntuuko sinusta joskus siltä, että pistät muiden tarpeet omiesi edelle ja välillä uuvut kaiken taakan alle? Et ehkä tiedä mitä juuri sinä haluaisit ja tarvitsisit…

Mitä jos oppimalla laittamaan itsesi oman elämäsi tärkeimmäksi ihmiseksi voisit saada elämääsi lisää rakkautta, onnellisuutta, aikaa itsellesi ja vapautta vihdoin tehdä asioita, joista nautit…juuri niiden ihmisten kanssa, jotka rakastavat ja arvostavat sinua sellaisena kuin olet?

Eheä & Ihana Naiseus –retriitillä saat uusia oivalluksia siitä, kuinka voit voida paremmin, olla onnellisempi sekä nauttia itsestäsi ja elämästäsi enemmän ja alkaa rohkeasti olemaan säteilevä nainen…olitpa sitten minkä ikäinen tahansa.

Heidi Lehikoinen on valmentaja, henkinen ohjaaja, naisten voimaannuttaja ja intuitiivinen energiahoitaja. Oman elämänsä, henkisen kasvun ja sisäisen prosessin myötä Heidi on omistautunut auttamaan ja tukemaan ihmisiä heidän elämässä, haastavissa kohdissa ja oman itsen etsinnässä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

www.heidilehikoinen.com
heidi@heidilehikoinen.com
0440880982

View Event →
Lempeyttä Itselle -retriitti 
Jul
14
to Jul 16

Lempeyttä Itselle -retriitti 

lempeytta-itselle-retriitti-2017.jpg

Sydämellisesti tervetuloa kesän suloisimpaan Lempeyttä Itselle -retriittiin joogaamaan, tasapainottamaan energiaasi ja nauttimaan omasta olostasi!

Miltä tuntuisi herätä ilman kiirettä, istua hiljaisuudessa meditaatiossa, jonka jälkeen aloittaa kesäaamun kehoa herättelevä joogaharjoitus? Koko päivä kuunnellen kehoa ja mieltä, omassa rauhassa...Illan tullessa nuotiopiiri uuden ajan rakkausrummun saattelemin ikiaikaisin rytmein, joka saattelee hellästi matkalle omaan sisimpäämme. Tämä viikonlopun retriitti vie sinut lempeydellä tasapainoon, kesän paras viikonloppu itsellesi. Viikonlopun kanssanne viettää ja ohjaa kaksi lempeyden etsijää, Jenni ja Sirpa.

Jenni on blogisti, koulutettu hieroja, Reikimaster, innokas joogi ja rumpuunsa rakastunut ihmisten kipujen sulattaja. www.lempeyttaja.wordpress.com

Sirpa on Ryt-200 Joogaopettaja, joka johdattaa sinut lempeällä, kannustavalla ja iloisella otteella jooga-asanoihin ottaen huomioon jokaisen oman ainutlaatuisen kehon. www.joogahymy.fi

Ilmoittautuminen:

jenni@jennisaxholm.com
044 5548458

sirpa.riekkola@gmail.com
045 6301808

View Event →
Jenniemilian Rakkausretriitti
Jun
9
to Jun 11

Jenniemilian Rakkausretriitti

jenniemilian-rakkausretriitti-2017.jpg

Rakkausretriitti on voimallinen matka omaan itseesi ja sisimpääsi. Retriitin aikana sinua rohkaistaan katsomaan rehellisesti oman elämäsi haastekohtia – sallimaan ja kyseenalaistamaan sen sijaan että vastustat, ja rakastamaan sen sijaan että pelkäät.

Retriitti perustuu Jenniemilian suosittuun opaskirjaan ”Rakastan, siis olen – 30 askelta sisäiseen voimaan” (wsoy). Voit tulla retriitille omana itsenäsi, sellaisena kuin olet. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheista, riittää että tulet avoimin mielin. Saat retriitiltä paljon työkaluja, joita voit soveltaa myös jälkikäteen omassa arjessasi jatkaaksesi matkaasi itsetuntemuksen polulla vieläkin pidemmälle.

Jenniemilia on valmentaja, joogaopettaja sekä valokuvaaja. Hän johdattaa ihmisiä kohti itsearvostusta ja sisäistä voimaa. Hän on imenyt vaihtoehtoisen maailman vaikutteet jo äidinmaidossa saaden ison osan opeistaan kotoa kehoterapeutti- ja joogivanhemmiltaan. Jenniemilia hyödyntää ohjauksessaan muun muassa kehollisen läsnäolon sekä kognitiivisen lyhytterapian menetelmiä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
info@jenniemilia.fi
http://www.jenniemilia.fi
044 0225527

View Event →
Eheä ja Ihana Naiseus -ilta
May
24
5:00 PM17:00

Eheä ja Ihana Naiseus -ilta

2017:5:ehea-ja-ihana-naiseus-ilta.jpg

Ihana Nainen,

Kaipaatko pientä hetkeä itsellesi ja muiden naisten kannustavaa seuraa ja läsnäoloa tunnelmallisessa Tuomiston Kartanossa? Tule hetkeksi hengähtämään arjen pyörteistä sekä viettämään lämmin ja tunnelmallinen ilta Naiseuden äärellä ♥.

Illan ohjelmassa:

- lempeitä harjoituksia
- luento naiseudesta
- läsnäoloa oman itsesi ja naiseuden äärellä

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Ilta on sinulle rakas täysin ilmainen ♥! Riittää kun järjestät itsellesi muutaman tunnin vapaaksi.

Muistathan ilmoittaa ajoissa tulostasi, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ohjaaja: Heidi Lehikoinen, www.heidilehikoinen.com
Aika: Ke 24.5. klo 17.00-20.00
Paikka: Tuomiston Kartano: Riippiläntie 32, 38100 Karkku, Sastamala
Ilmoittautumiset: heidi@heidilehikoinen.com

Rakkain terveisin,
Heidi

View Event →